Домашен интернет със скорост до 1Gbps от “Мтел”
Домашен интернет със скорост до 1Gbps от “Мтел”
Скъпичко е 99.99лв с договор за 2 години. Кулбокс за 34.90 дават 1000мбт и телевизия и то БЕЗСРОЧЕН ДОГОВОР. Лошото е , че нямат национално покритие.
Re: Домашен интернет със скорост до 1Gbps от “Мтел”
Виваком с 300мбит от дек.
Това ДО всъщност значи "Не се надявайте на 1гпс". Като им погледнеш фейсбук страницата само оплаквания. Я от скорост, я от повреди... Последното което бих направил е да платя 100лв на Мтел и да се обвържа 2 години с тях... А и на кой му трябва такава скорост? :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Домашен интернет със скорост до 1Gbps от “Мтел”
Дай повече инфо за Виваком 300мбит ..
малко скъпичко, но ако на някой му трябва такава скорост..
Не знам до колко ще е реална, но аз съм на 30мбит към тях и нямам никакви оплаквания, не помня да е прекъсвала връзката за повече от няколко минути, скоростта винаги е максималната. Но явно зависи и от конкретния район и изградената мрежа..
Не знам до колко ще е реална, но аз съм на 30мбит към тях и нямам никакви оплаквания, не помня да е прекъсвала връзката за повече от няколко минути, скоростта винаги е максималната. Но явно зависи и от конкретния район и изградената мрежа..
Аз също съм на мтел. За 2 години нито веднъж не съм имал проблеми. Сега февруари-март ще трябва да преподписвам и се чудя дали да мина на пакетна услуга.
Трябва му.на
1. На някой богат да се фука.
2. На някой с много трафик в реално време
3. На някой, който ще го разпредели и ще си избие парите
4. На някой админ/супер потребител в торент тракери
5. На някой шпионин - ултра бързо предава данните и дим да го няма.
6. На някого, който тества интернет на нещата
...
1. На някой богат да се фука.
2. На някой с много трафик в реално време
3. На някой, който ще го разпредели и ще си избие парите
4. На някой админ/супер потребител в торент тракери
5. На някой шпионин - ултра бързо предава данните и дим да го няма.
6. На някого, който тества интернет на нещата
...
Абе тея луди ли са? Cooolbox дават мега-тера по-изгодно! Ако наистина ти трябва такава скорост, имат покритие в София, Пловдив и Велико Търново. А, ако си в Пловдив или Велико Търново, можеш да вземеш 1gbps като домашен потребител за 24,90лв. Вярно, клиент съм на Мтел, ама ... 100лв? Вие нещо е*авате ли се или търсите шарани? :D :D :D
Никой не кара никого да купува насила.
Червените пак удариха в земята историческото бтк ;д Едва ли скоро ще предложат такава скорост. Пък ако го предложат и на промо цена 50% надолу примерно ще е супер.
Иначе сравнението с Кулбокс не е уместно, защото едното е тип "квартален оператор" а другото мобилен.
Червените пак удариха в земята историческото бтк ;д Едва ли скоро ще предложат такава скорост. Пък ако го предложат и на промо цена 50% надолу примерно ще е супер.
Иначе сравнението с Кулбокс не е уместно, защото едното е тип "квартален оператор" а другото мобилен.
Re: Re: Re: Домашен интернет със скорост до 1Gbps от “Мтел”
[Quote]Иначе сравнението с Кулбокс не е уместно, защото едното е тип "квартален оператор" а другото мобилен. [/Quote]
..го каза адвокатът на Мтел. Пич, обаждаш се неподготвен за сетен път. Виж линка долу кой на кого е клиент. Само ще подскажа - Ментел купува нет на едро и от Куулбокс. ;)
1Gbps от CoolBox + 150 ТВ канала са 35 лв. на месец
1Gbps от Ментел са 100 лв. WTF?!
https://www.cooolbox.bg/za-operatori
..го каза адвокатът на Мтел. Пич, обаждаш се неподготвен за сетен път. Виж линка долу кой на кого е клиент. Само ще подскажа - Ментел купува нет на едро и от Куулбокс. ;)
1Gbps от CoolBox + 150 ТВ канала са 35 лв. на месец
1Gbps от Ментел са 100 лв. WTF?!
https://www.cooolbox.bg/za-operatori