Apple трябва да се срамува от тези реклами
Apple трябва да се срамува от тези реклами
Идеални са даже за затъпяваща нация, като тяхната ;)
Re: Apple трябва да се срамува от тези реклами
Все сте писали пристрастни новини и сте хейтили по Apple при всяка възможност ама тая новина минава всякакви граници. Кой ви ги избира новинарите все едно гледам СКАТ. Без значение дали рекламите стават или не как може това да е новина, което сте написали. Да е коментар към новината за новите реклами разбирам ама така говори за все по-ниското ниво на този сайт.
Какъв нов дизайн какви 5 лева като допускате анонимници да пишат такива новини. Поне да си беше написал името или прякора отдолу ама така е в жълтите издания.
Какъв нов дизайн какви 5 лева като допускате анонимници да пишат такива новини. Поне да си беше написал името или прякора отдолу ама така е в жълтите издания.
След като прочетох заглавието отворих новината само да видя дали има линк.
Друго не ми се коментира, доста под нивото ми е (а то не е високо :D).
Друго не ми се коментира, доста под нивото ми е (а то не е високо :D).
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Ми вземете двамата с кейчо да си направите един сайт(вече му предложих веднъж).
Там спокойно ще си публикувате само безпристрастни новини за любовта на живота ви и никой няма да ви пречи и да ви се бърка.:P
Като е скапан сайта какво търсите в него?
Там спокойно ще си публикувате само безпристрастни новини за любовта на живота ви и никой няма да ви пречи и да ви се бърка.:P
Като е скапан сайта какво търсите в него?
Lenovo Moto Z2 Force 9.0 + Lenovo Z6 Pro 9.0 + Samsung Galaxy Tab S7 10.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport + Huawei Band 3 Pro
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport + Huawei Band 3 Pro
Много интересно. Сайтът става лош само в критичните за Apple публикации. Защо ли никой не се сети да каже, че сайтът е калпав, тенденциозен и хейтърски в темата към тази статия:
http://www.mobilebulgaria.com/forum/403085/15/1/0/моделът-на-android-е-предпоставка-за-пиратстване-на-приложения-и-софту
http://www.mobilebulgaria.com/forum/403085/15/1/0/моделът-на-android-е-предпоставка-за-пиратстване-на-приложения-и-софту
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
apple го зове и него "кризата",ама не икономическата,а творческата!!!Андроид is the best
потресаващо...мале колко се смях...няма толкова тъпи реклами, даже жалки(макар че ако таргет аудиторията е сащ може би са точно в десетката). тоя дето ги е одобрил и пуснал в ефир трябва да се уволни на секундата :D:D:D
(woo):S:X немога да повярвам че има такива реклами а този с окачения айфон сигурно си ляга с него и става с него и си говорят със сори двамата нон стоп, много са жалки наистина, не случайно продажбите им се сринаха доста последните месеци на айфона, надявам се догодина да се сринат още повече че вече никой да не им обръща внимание.(whistle):D:P;)
Първо, няма да коментирам заглавието, както и няколкото мнения, написани от тотални неграмотници. Второ, съгалсен съм със Sage, но според мен това идва от там, че новинарския екип, какъвто и да е, се опитва да балансира напрежението във форума чрез негативни реплки, а не чрез добри новини. Пълна глупост. Никой от известните сайтове не си позволява да напише такава новина, а някакви непознати от една забутна държава решили да се правят на велики. Смешна работа.
@Sage, мисля, че в новината, която си посочил ти, заглавието идва повече като цитат. И все пак, смешно е да пишеш такива глупости, съгалсен съм.
@Бургазлията, ако Самсунг не бяха обърнали внимание на айФоун-а, мислиш ли, че сега щеше да го има любимия ти телефон? Щеше, ама след още 10 години.
@Sage, мисля, че в новината, която си посочил ти, заглавието идва повече като цитат. И все пак, смешно е да пишеш такива глупости, съгалсен съм.
@Бургазлията, ако Самсунг не бяха обърнали внимание на айФоун-а, мислиш ли, че сега щеше да го има любимия ти телефон? Щеше, ама след още 10 години.
Въпреки, че първата реклама ми допадна като комедия, заглавието не е подходящо.