Apple може да извади зарядното от комплекта на iPhone 12
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Re: Apple може да извади зарядното от комплекта на iPhone 12
Половината коментари тук са такива сякаш това вече е безпорен факт(официално обявено)и т.н. А всъщност това е само слух,който като много такива преди него може да се окаже абсолютно неверен.....Така че преди да ги плюете,бесите,фалирате и прочие,изчакайте още някоко месеца и ще видим какво ще предложат! Всичко останало си е чист хейт(при това неверен към момента).
P.S.Eдинстеното което се премахна от първоначалния пакет за всички тези годиниу(по-мои спомени)беше преходника за слушалките(така наречения dongle).
P.S.Eдинстеното което се премахна от първоначалния пакет за всички тези годиниу(по-мои спомени)беше преходника за слушалките(така наречения dongle).
Сякаш и преди не са правили простотии:

-
Последна промяна от npet на 16 юли 2020, 15:20, променено общо 1 път.
-
Не всички като теб имат една торба зарядни. Повечето хора си продават старите телефони със зарядните. Плюс това даваш 2-3К+ шапка пари за един телефон и най-простото нещо е да получиш съответното зарядно вътре. Против съм и за махането на слушалките. Когато провеждам дълги разговори предпочитам да го правя с жични, а не с безжични слушалки. Имам и двата типа. Все пак модата не винаги е здравословна!
ПС. Това, че има хора с по един шкаф зарядни, не е оправдание за липсата им в кутията! Вие, като фенове-консуматори вместо да сте критични към подобни простотии ги защитавате. Не мога да си го обясня наистина...

ПС. Това, че има хора с по един шкаф зарядни, не е оправдание за липсата им в кутията! Вие, като фенове-консуматори вместо да сте критични към подобни простотии ги защитавате. Не мога да си го обясня наистина...

Samsung Galaxy S10+ PRISM SILVER 128GB
Samsung Galaxy Watch 46mm
Samsung Galaxy Buds+
Samsung Galaxy Watch 46mm
Samsung Galaxy Buds+
Човекът гледа от лична гледна точка и затова не осъжда подобен слух.
Ако беше проблем за него щеше - затова има различни хора.
Вместо хейт към марка или към останалите изчакайте, и без това ще се коментира пак ако се случи..
Да не говорим, че ако решат да махнат жичното зарядно то ще е защото ще са махнали жака за зареждане.
Може би ще сложат безжично ако се случи това.
Не го мислете толкова - ранко е..
Ако беше проблем за него щеше - затова има различни хора.
Вместо хейт към марка или към останалите изчакайте, и без това ще се коментира пак ако се случи..
Да не говорим, че ако решат да махнат жичното зарядно то ще е защото ще са махнали жака за зареждане.
Може би ще сложат безжично ако се случи това.
Не го мислете толкова - ранко е..
Еми нямам нито едно зарядно с женсо USB Type C вкъщи, до колкото разбирам такъв е кабела? Ти щом имаш цял шкаф такива, много се радваме за теб, със здраве да си ги ползваш. Ама ти ситурно имаш и цял шкаф с кабели и иглички, така че, може и само телефона да ти дадат, направо в найлоново пликче да не хабят амбалаж

За мен остава тъпо, че ако реша да си купя айфон, няма да мога да направя най-елементарното - да го заредя.
Еми всъщност човек казва, че подкрепя подобно нещо, а не че не го осъжда. Което е малко в линията, аз си имам, вие се оправяйте...
Apple може да извади зарядното от комплекта на iPhone 12
Ами, каквото повикало това се обадило. Ейпъл са алчни, това е ясно на всеки, дори на най-запалените им фенове. Не случайно имат трилоини, то от скубане на кожи е. Но с това решение наистина ще ударят дъното, преполагам искат да печелят и от продажба на зарядни отделно. Ще измислят някакъв сценарий, че да си купиш и зарядното отделно. Така няма да увеличат ценат ана телефона, но ще увеличат приходите си, по този долен начин. Абе да няма там някой българин или руснак и да е дал тази рекетьорска идея ...?
За мен решението е глупаво макар да съм решил,че ще си направя подарък една 12-ка. Не може телефон 2+ хиляди лева да няма зарядно в комплекта. За природата го правили и бля бля бля, всичко е за пари. Ако трябва да съм честен преди 6-7 години си купих Moto G и в комплекта нямаше зарядно,но това беше телефон за 200-300 лв и не ми пречеше липсата му,защото наистина имам доста зарядни вкъщи обаче телефон колкото 4 минимални работни заплати без зарядно е подигравка с клиентите им.
Te поначало си се подиграват като не слагат бързи зарядни в комплектите, а трябва да се купят отделно... Eдва iPhone 11 и то само про модификациите получиха бързо зареждане в комплекта. Нищо, че обикновеният Айфон 11 е над 1500 кинта. Та да, за пари става въпрос, не екология.
SAMSUNG Note 10 Plus Black
HUAWEI Mate 10 Pro Blue
NOKIA 808 PureView Black
HUAWEI Mate 10 Pro Blue
NOKIA 808 PureView Black