Apple е потърсила помощ от Samsung срещу Qualcomm

Потребителски аватар
board
Мнения: 6050
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple е потърсила помощ от Samsung срещу Qualcomm

Мнение от board » 09 окт 2017, 01:47

И какво показват тези 50 милиарда спад в пазарната капитализация, като въпреки спада тя пак се е качила с 200 милиарда за последнта година.(от 115$ акциите сега са 155$). Не съм гледал точни цифри за приходите, но сигурно за последната година пачалбата им е някъде към 50 милиарда.
Нали се сещаш, че на този фон са меко казано несериозни коментари, как щели да им свършат парите и да затварят. С парте които разполагат, сигурно спокойно могат да си плащат заплатите още 20 години, дори и да не продадат нито един айфон повече. А те смятат да продават още и вероятно да трупат още пари.

Не се подвеждай и от следващите финансови резултати които ще обявят, почти със сигурносто ще са по-слаби. Което е нормално в предвид, топ телефона им iPhone X, ще се появи в продажба по-късно.

Потребителски аватар
Ванката
Мнения: 9347
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple е потърсила помощ от Samsung срещу Qualcomm

Мнение от Ванката » 09 окт 2017, 07:00

От години в този форум чета, как Епъл щели да фалират, а те стават все по-богати. :D И както каза човека по-надолу, каквото и да се закупи от тях ще е добре работещ продукт. След близо 7 години ползване на моя макбук, със сигурно 5 рестарта за всичките тия години и без нито едно преинсталиране на ОС, най-накрая ме изостави и то по моя вина. Засега съм без компютър, но най-вероятно ще си купя някой iMac 21,5”, защото съм много доволен от тази фирма.

Много пъти съм го казвал, че се създават изкуствени лагери с цел печалба. Всички големи корпорации работят заедно, щом става въпрос за много пари. Apple, Microsoft и Samsung са едни от най-богатите компании, които колкото и да хвърлят прах в очите на хората с патентни дела, винаги са работили заедно, защото става въпрос за милиарди долари печалба. Тука нека си продължават с хейта, може пък анализаторите да вземат под внимание колегите си от mobilebulgaria. :)
Samsung Galaxy S10+ PRISM SILVER 128GB
Samsung Galaxy Watch 46mm
Samsung Galaxy Buds+

muamamu1
Мнения: 1895
Регистриран: 29 сеп 2013, 20:04

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple е потърсила помощ от Samsung срещу Qualcomm

Мнение от muamamu1 » 09 окт 2017, 07:45

Е, какво имаш да му обясняваш? Не виждаш ли, че човекът е пуснал фактът на фактите като доказателство за думите си - акциите на Apple за по-малко от месец. Такъв анализ можеш да праснеш на тази инфомрация, че... Само за спорта - ето ти ги за последните 5 години. Такъв фалит им се пише, че тихо направо!

Отговори