Backflip

sstojchev
Мнения: 3
Регистриран: 05 май 2010, 12:07

Re: Motorola Backflip

Мнение от sstojchev » 05 май 2010, 12:13

http://www.store.motorola.com/mot/en/US/adirect/motorola?cmd=catProductDetail&productID=93359XUBSA&showAddButton=true&entryPoint=adirect&messageType=OnlineOrderingPageDisplay

MetroiD
Мнения: 2
Регистриран: 08 фев 2011, 17:48

Motorola Backflip

Мнение от MetroiD » 16 окт 2011, 23:45

Уникалната технология на Backflip и огромната физическа QWERTY клавиатура са колоните, върху които се гради и цялостното привличане на телефона. За щастие, той дава предостатъчно алтернативи на всеки да го превърне в това, което му е нужно - забавна чат-машина или пък сериозен работен смартфон, чрез който имейл комуникацията се олекотява максимално.

Backflip e стандартно оборудван с Android 1.5, както и "социален" overlay Motoblur. Тази комбинация го превръща в доста приятен и лесен за употреба телефон за начинаещи smartphone притежатели, предпочитащи да използват максимално възможностите на социалните мрежи на телефона си. Феновете на Android обаче ще бъдат разочаровани, тъй като невъзможността за upgrade от морално остарялата версия 1.5 заедно с проблематичните и неподлежащи на редакция менюта на Motoblur силно ограничават възможностите, които прекрасният хардуер на телефона представят.

За power users, търсещи максимална ползваемост на физическата QWERTY клавиатура в смартфон, към момента обаче все още няма по-добро предложение - форм факторът на Backflip си остава абсолютно ненадминат. Поради тази причина вариант за такива потребители би бил да root-нат апарата, след което биха имали възможност да заменят фабричния ROM с алтернативен такъв. С подходящ ROM, използващ Android версия 2.3 и евентуален разумен overclock, Backflip се превръща в невероятно надежден апарат, който подлежи на тотално напасване спрямо нуждите на собственика, без да губи грам от функционалността си.

"Out of the box" апаратът трудно може да получи висока оценка от опитните smartphone потребители, тъй като възможност за стандартен update на Android версията в България не е налице, а и синхронизацията на Motoblur утежнява работата на телефона. След солидна доза "човъркане" обаче Backflip безспорно получава 10/10 - в края на краищата, софтуерът винаги подлежи на подмяна и подобрение при достатъчно желание; а хардуерното решение, което Motorola са предложили, е не просто привлекателно - в сферата на QWERTY-смартфоните то остава без аналог.

van necker
Мнения: 113
Регистриран: 17 сеп 2009, 02:50

Re: Motorola Backflip

Мнение от van necker » 02 май 2012, 03:45

На този телефон имали някаква вероятност да се ъпдейтне до Андроид 2.3 ?

vladovn
Мнения: 8172
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Re: Motorola Backflip

Мнение от vladovn » 02 май 2012, 09:43

Не, те зарязаха флагмана си - milestone, този има още по - малък шанс.
В страницата на производителя по тези въпроси си пише: https://forums.motorola.com/pages/00add97d6c

Отговори