iOS 13 + iPad OS

muamamu1
Мнения: 1877
Регистриран: 29 сеп 2013, 20:04

Re: iOS 13 + iPad OS

Мнение от muamamu1 » 26 сеп 2019, 08:55

npet написа:
25 сеп 2019, 20:10
@muamamu1
Хрумват ми някой идеи, но си е заигравка.

Да направиш 2 екрана само с икони и да тестваш скрола. Първо с една икона, после две и така. Евентуално към новите екрани да се добавят една по една папки. Дали има нещо общо с бройка, икони, папки и/или индикатори за известия.

Възможно ли е да има нещо пуснато от Accessibility секцията - примерно има Motion, Displey & Text Size. Евентуално опцията за по-големи икони?
Нещо което е активирано на телефона, но не и на таблета.

Ресетът ще го оправи определено.
Възможно е проблема да е свързан с обновяване от бета към финална версия. Повечето не сме слагали бета.
По принцип проблемът си остава дори след като изчистих втория екран и мханах единствената папка от първия. Сега всичко, което ползвм рядко, седи на третия, но пак има леко насичане, когато минавам между първи и втори и обратно. В Accessibility няма нищо пусаното. Иначе пробвах с рестор, но след това си връщам бакъпа. Не мисля, че е адекватно да се очаква от мен да седя 2-3 часа в най-добрия случай да свалям прилжоения, да си влизампо акаунтите и да изгубя цялата информация, която имам в момента. Обновлението не съм го направил от бетата. Бетата я пробвах няколко пъти и винаги се върщах към 12.х.

@алгор, пуснал съм каквото трябва. И все пак не мисля, че е нормално да се търси вината в потребитлеите, осбено когато зад софтуера стои една от най-големите комапнии в бранша. Години наред пускаха обновелния без публични бета версии. Как тогава всичко вървеше по вода?

Отговори